Április 8-án kormányt válthatunk

A Fidesz az elmúlt hónapokban minden létező eszközt bevetett arra, hogy eltiporja a Jobbikot: a plakáttörvényt, a rendőrséget, a kormányhivatalt, az Állami Számvevőszéket, és közben még mindig nem tanulták meg, hogy az aljas támadásaik nem megtörik, hanem megacélozzák a pártot, ezért a Jobbik minden eddiginél erőteljesebb kommunikációs óriásplakátkampányt indít.

Óriási a tétje az országgyűlési választásoknak, Orbán Viktor is értse meg: április 8-án történelmi meccsre kerül sor, amit a Fidesz és a Jobbik fog lejátszani. Ha a Fidesz győz, a nép veszít, ha a Jobbik győz, a nép nyer – ha mi győzünk, ti nyertek.

Az eddigi Fidesz-győzelmekkel a magyar nép csak rosszul járt, mivelelveszítette a megélhetését, a lakhatását, az egészségét, a biztonságát, a külföldre üldözött gyermekeit és a magánnyugdíj-pénztári megtakarításait. Ezzel szemben a Fidesz milliárdos közbeszerzéseket, gigantikus vagyonokat, vadászkastélyokat, helikoptereket nyert. Ez az, aminek most véget kell vetni.

Most, április 8-án kell leváltani ezt a kormányt, mert nincs még négy évünk arra, hogy megállítsuk az elvándorlást, a bevándorlást, az egészségügy, az oktatás szétverését és véget vessünk a korrupciónak.

Csak a Jobbik képes gátat szabni a Fidesz tombolásának, mert nekünk van egyedül hiteles miniszterelnök-jelöltjük, kiforrott programunk és a legharcedzettebb 106 képviselőjelöltünk,akik nem azért akarnak győzni, hogy újabb Tiborczok és Mészárosok szülessenek, hanem azért, hogy a magyar nép végre nyertes legyen a saját hazájában.

Amit a magyar nép nyerhet a Jobbik győzelmével:

• életmentő kórházakat, ahol nincs várólista és hálapénz,
  • modern oktatást, ahol az iskola az életre nevel,
  • európai béreket, adó- és járulékcsökkentéssel,
  • erős kisvállalkozásokat, felülről bebetonozott adórendszerrel,
  • kerítést határőrséggel és
  • korrupciómentes közéletet, a politikusokra kirótt dupla büntetéssel,ha kell, vagyonelkobzással

Ez a minimum, amit a magyar nép megérdemel, és ha a Jobbik győz, azzal nem egy párt, egy kollégiumi baráti társaság vagy egy kivételezett tolvajbanda fog nyerni, hanema magyar orvosok, tanárok, diákok, vállalkozók, dolgozók, nyugdíjasok és mindenki, aki ebben az országban élni és boldogulni szeretne.