Bajnai kiengedte a szellemet a palakcból

Bajnai Gordon néhány nappal ezelőtt szörnyszülöttnek nevezte a Jobbikot, ezzel kiengedte a szellemet a palackból. Bajnai nem képes elviselni azt, hogy egyre szélesebb tömegek sorakoznak fel a gyökeres, radikális változás programja mögé, ennek megakadályozása érdekében mindent el kíván követni.

A Jobbik igaztalan megbélyegzése sajnos néhány embernél elérte a kívánt hatást. Nemrégiben egy sárvári kávézót ért festékes támadás, amiért kihelyezték a Jobbik plakátját, ma pedig a szombathelyi irodánk zászlótartóját rongálta meg valaki, a zászlót ellopva. Egyesek úgy gondolják, hogy ilyen akciókkal meg lehet félemlíteni bennünket, de el kell keserítsük őket: minél jobban ütnek minket, minél többet rúgnak belénk, annál erősebbek vagyunk!

Tudjuk, hogy az igazság a mi oldalunkon van, ezért tartanak tőlünk politikai ellenfeleink. A támadásokkal csak magukat járatják le és csak erősítik a nemzeti oldal táborát.

Hisszük és tudjuk, hogy április 11-én eljön az igazság napja!

Bana Tibor,

a Jobbik Vas megyei elnöke,