Délelőtti izgalmak és egy sajtóközlemény története

Első blogbejegyzésem apropóját az adja, hogy ma délelőtt több izgalmasnak mondható eseményen is átestem.

Valamivel 6 óra után indultam el Szentgotthárdról Budapestre, mivel szerettem volna odaérni a fél 10-kor kezdődő frakcióülésünkre. Útközben a rádióból értesültem róla, hogy az M1-es és az M7-es autópálya közös bevezető szakaszán baleset történt, aminek következtében komoly torlódás alakult ki. 9 óra környékén oda is értem az említett szakaszhoz, a lépésben való haladásnak köszönhetőn viszont biztossá vált, hogy nem fogok odaérni frakcióülésünk elejére. Ez akkor vált egyértelművé, amikor egy autóstársam jelezte, hogy nagyon lapos a bal hátsó kerekem. Megálltam a legközelebbi benzinkútnál, sor került a kerékcserére, így végül 11 óra előtt néhány perccel tudtam  leparkolni az Országgyűlés előtt.

Megérkezésem után az első dolgom az volt, hogy elküldjem a sajtó számára legújabb közleményünket, mely Bebes István újabb sportszerűtlen húzásának részleteit taglalja (http://www.banatibor.jobbik.hu/bebes_istván_újabb_sportszerűtlen_húzása). Érdekesség, hogy a közleményt az autómból küldtem el a sajtónak, éppen a KMD-001 rendszámú, Bebes István által használt autó mellől.

Néhány perc múlva kezdődik a plenáris ülés, amely minden bizonnyal izgalmas lesz, de bízom benne, hogy a délelőttihez hasonló izgalmakban ma már nem lesz részem.

Budapest, 2011. március 28.