A Jobbik minden korosztály számára felemelkedést ígér

Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik körmendi választókerületi elnöke elmondta: 118 kampányeseményen van túl, a Mirkóczki Ádámmal tartandó szentgotthárdi fóruma a 119. a sorban, április 8-áig a szám meghaladja majd a 150-et. Az utca- és kocsmafórumok, valamint hagyományos lakossági fórumok során sokakkal találkozott, meghallgatta a választópolgárok problémáit, valamint ismertette a Jobbik országos és választókerületi programját. A Jobbik minden korosztály számára felemelkedést ígér győzelme esetén.

Ha mi győzünk, ti nyertek – szerepel a párt óriásplakátjain. Ez minden korosztály esetében így is lesz. A fiataloknak minőségi oktatást, bérlakás-építési és otthonteremtési programot, kiszámítható jövőképet, a középkorúak részére tisztességes béreket és fizetéseket, valamint a nők és a férfiak számára egyaránt negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulási lehetőséget, a nyugdíjasoknak pedig magyar indexáláson alapuló sávos nyugdíjemelést, az alacsony nyugdíjak érdemi felzárkóztatását és gyógyszertámogatást ígért Bana Tibor.

Két és fél hét van hátra a 2018-as országgyűlési választásokig. Április 8-a sorsfordító nap lehet. Ha sokan elmennek szavazni, sikerülni fog a kormányváltás és egyéni képviselőként szolgálhatom a térségben élőket.Gyermekkoromtól Szentgotthárdon élek, ismerem a körmendi választókerület problémáit. Megválasztásom esetén Széll Kálmán példáját is szemem előtt tartva, aktívan és lelkiismeretesen fogom képviselni mind a 127 település polgárainak érdekeit – zárta szavaita Jobbik országgyűlési képviselője/képviselő-jelöltje.