A Jobbik visszaállítja a körmendi kórházban a szülészet-nőgyógyászatot és az aktív belgyógyászatot

Szívügyemnek tartom a körmendi kórház sorsát, mindent megteszek a 2012-ben megszüntetett osztályok visszaállításáért – kezdte sajtótájékoztatóját Bana Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője, a körmendi választókerület jobbikos képviselő-jelöltje.

Bana Tibor emlékeztetett: a Jobbik 2012-ben aláírásokat gyűjtött a körmendi kórház leépítése ellen. Akkor a térségben élők szinte egyöntetűen álltak ki az intézményért. Azóta is számtalan parlamenti felszólalása és akciója volt a témában, egyéni képviselővé választása esetén pedig minden tőle telhetőt meg fog tenni a körmendi kórházért, a térségben élők érdemi ellátásának biztosításáért.

A Jobbik országgyűlési képviselője arra buzdít mindenkit, hogy vegyen részt az április 8-i választásokon és támogassa a kormányváltó erő, a Jobbik listáját, valamint őt, akinek esélye van legyőzni V. Németh Zsoltot, ahogy azt a közvélemény-kutatási adatok és a visszajelzések is egyértelműen alátámasztják.