Köszönöm a bizalmat!

Mindenkinek köszönöm a bizalmat, aki rám szavazott! Számíthatnak rám. A 12 319 voks jelentős előrelépés a 2014-es 9 145-höz képest. Összességében 26,24% lett a választókerületi eredményem.

Aprólékos munkával elkészítettem a választókerületi statisztikát, íme az 5 legerősebb eredményem (ezek egyben a 40% feletti települések):
1. Szalafő 43,18% - 3 szavazattal maradtam alul
2. Szatta 41,67% - 4 szavazat a különbség V. Németh javára
3. Szentgotthárd 41,60% - 3 szavazókört megnyertem, valamint a településrészek nélkül győztem, a 3-as szavazókörben, ahol mi is szavaztunk, 50,99% lett az eredményem
4. Orfalu 40,43% - itt erősödött a legtöbbet a támogatottságom, holtversenyben nyertem is
5. Karakó 40,37% - sajnos 2014-gyel ellentétben most nem sikerült győznöm

Kiemelném még Őriszentpétert, ahol a 6. legjobb eredményt (37,52%) értem el és ott nőtt a második legnagyobb mértékben a bizalom irántam 2014-hez képest. 30% felett kaptam még - erősorrendben - Harasztifaluban, Veleméren, Nagykölkeden, Alsószölnökön, Kissomlyón, Hegyhátszentjakabon, Vashosszúfaluban, Jánosházán, Hegyhátszentmártonban, Ispánkon, Daraboshegyen, Körmenden, Bögötén és Magyarlakon. Természetesen a többi településen rám szavazók bizalmát is köszönöm, számíthatnak rám.