Szabadítsuk fel hazánkat!

Provokatív helyszínen és provokatív címmel hirdettük meg a mai sajtótájékoztatót ide, Nemesmedvesre, a tankhoz. Ez nem volt véletlen – kezdte beszédét Bana Tibor országgyűlési képviselő, a körmendi választókerület jobbikos képviselőjelöltje. 1945. április 4-én nem felszabadulás történt, de 2018. április 8-án végre sikerülhet hazánk felszabadítása.

73 évvel ezelőtt a német megszállást felváltotta a szovjet megszállás, aminek a korábbi diktatúrához hasonlóan szintén rengeteg áldozata volt. Sajnos 2010 óta Magyarország fideszes megszállás alatt áll, ennek vethetünk véget vasárnap, ha sokan elmegyünk szavazni. A Jobbik célja, hogy egy szabadabb, demokratikusabb országot teremtsen és véget vessen az oligarchák és kiskirályok uralmának.

Hogyan érhető el a valódi felszabadulás? Április 8-án, vasárnap minél több embernek el kell mennie szavazni és a kormányváltó erő, a Jobbik listáját, valamint az egyetlen esélyes ellenzéki jelöltet, Bana Tibort kell támogatnia, hiszen csak így dönthető meg a jelenlegi, diktatúra felé tartó rendszer. Ha sokan ott leszünk a szavazófülkékben, akkor közösen, magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel felemelhetjük hazánkat – zárta szavait a Jobbik képviselőjelöltje.