Váltsunk kormányt vasárnap és teremtsünk egy szabadabb országot!

150 kampányeseményen vagyok túl az idei évben, ma teljesítem azt a vállalásomat, hogy mind a 127 településre eljutok április 8-áig. Az elmúlt hónapokban több figyelemre méltó fejlemény is történt: Nagy Gábor, a DK korábbi választókerületi elnöke, Wrzava Pál, 4 évvel ezelőtti baloldali ellenfelem, valamint Bogáti András, az LMP képviselőjelöltje is a rám való szavazásra buzdított. Rajtuk kívül más pártok szimpatizánsai közül is sokan állnak mellettem, azok, akik valóban kormányváltást szeretnének. Ezt köszönöm nekik!

Mivel minden választókerületi felmérés szerint én vagyok az egyetlen esélyes ellenzéki jelölt a körzetben, ezért kérem ellenfeleimet, vagyis a DK, az LMP és a Momentum jelöltjét, hogy amennyiben valóban komolyan gondolják a kormányváltást, lépjenek vissza a javamra.

Az elmúlt napok is bizonyították, hogy a Fidesz csak a plakátrongáláshoz, a hazudozáshoz és a gyűlöletkeltéshez ért, sőt a fizikai erőszaktól sem riad vissza. Vasárnap adjunk csattanós választ aljas kampányukra, amit országosan és a választókerületben is folytattak. Ma Magyarországon csak a Fidesztől kell félni, de a diktatúra felé haladó, velejéig korrupt rendszerüknek 8-án mi, tisztességes magyarok véget vethetünk. Ha április 8-a után egyéni képviselőként szolgálhatom a térségben élőket, akkor nem csak szalagátvágásokon és eszem-iszom rendezvényeken találkozhatnak majd velem, hanem továbbra is elérhető leszek, lakossági fórumokkal és fogadóórákkal tartom a kapcsolatot az itt élőkkel.

Köszönöm a rengeteg biztatást és támogatást, kérem, hogy vasárnap minél többen menjenek el szavazni, támogassák a kormányváltó erő, a Jobbik listáját és személyemet. Ha magas lesz a részvétel, közösen sikerülni fog a kormányváltás!