banatibor.jobbik.hu

Cikkek

Tegyünk Közösen Szentgotthárdért!
Tegyünk Közösen Szentgotthárdért! Szentgotthárdi országgyűlési képviselőként jó szívvel ajánlom a tisztelt gotthárdiak figyelmébe a Közösen Szentgotthárdért Egyesület kiváló csapatát.

A város új szíve
A város új szíve A Kaszagyár hatalmas területe várja, hogy újra Szentgotthárd szerves részévé váljon. Már készültek tervek a rehabilitációra. Megújult formában fogunk ezek megvalósításához.

Közlekedő város
Közlekedő város Szentgotthárd közlekedése is megújulásra vár, ezért több változtatást is tervbe vettünk. Elsőként a körforgalomnál reggelente kialakuló dugóra szeretnénk megoldást találni.

Állatbarát Szentgotthárdot!
Állatbarát Szentgotthárdot! Egy nemzet nagyságát jellemzi, ahogy az állatokkal bánik. Az elmúlt időszakban országszerte állatkínzásokról szóló hírekkel találkozhattunk, ezért tartjuk kiemelt fontosságúnak az állatok védelmét, hiszen ők vannak legjobban kiszolgáltatva az embernek.

Rekonstrukció a Hársas-tónál
Rekonstrukció a Hársas-tónál Időszerűvé vált a máriújfalui Hársas-tó fejlesztése. A tó strand részére be kívánjuk vezetni az áramot, mely sok zajszennyezéstől óvná meg a fürdőzőket, horgászokat és a természetet. 21. századi körülményeket kell teremtenünk a strandon, ezért új zuhanyzók kialakítását tervezzük, valamint a gyermekes családok számára még több lehetőséget biztosítunk a strandolási idő eltöltésére.

Visszaadjuk a Rábát a szentgotthárdiaknak!
Visszaadjuk a Rábát a szentgotthárdiaknak! Évekkel ezelőtt a Rába-gát környéke élettel volt tele, nyaranta százak fürdőztek ott, a horgászok egymás mellett ültek a parton, a fák árnyékában. Ebből most egy betonpusztaság lett, ahová a helyiek már nem járnak. A gát átépítése sem úgy történt, ahogy azt ígérték, az egyetlen értékelhető része, a híd sem valósult meg. Ehelyett kaptunk egy kihasználatlan csónakcsúszdát és egy, a horgászok szerint is értelmetlen hallépcsőt.

Virágos Szentgotthárd
Virágos Szentgotthárd Nem elég, hogy szeretett városunk megfelelően működjön, annak egy vonzó nyugat-európai kisváros képét is kell nyújtania. Ennek érdekében megnöveljük a város zöld területeit. Minden kivágott fa helyére 3 újat ültetünk és a városi épületeket virágokba borítjuk.

Magyar eurót minél előbb!
Magyar eurót minél előbb! Álláspontom szerint hazánknak minél hamarabb csatlakoznia kellene az ERM II-rendszerhez, hogy a magyar életszínvonal növelése érdekében a lehető legkorábbi időpontban be tudjuk vezetni az EU-s közös fizetőeszközt, az eurót

Esélyt a fiataloknak!
Esélyt a fiataloknak! Második nagyobb infrastrukturális vállalásunk, hogy segíteni fogjuk a szentgotthárdi fiatalok életkezdését. Ennek érdekében a külföldi munkavállalók számára épített munkásszállók helyett mi a fiatalok lakáshoz juttatását szorgalmazzuk.

Reagálás a Fidesz jelöltbemutatóján elhangzott, az idegenforgalmat érintő kijelentésre Huszár Gábor kissé sejtelmesen jelentette ki, hogy új alapokra kell helyezni a szálloda és a fürdő kapcsolatát. Részleteket nem említett ezzel összefüggésben, azonban már évek óta lebegteti azt az elképzelését, hogy a városnak a fürdő mellé meg kell szereznie a szállodát is, így egy kézben, mondhatni egy egységként működtetné azokat. Valóban, Huszár Gábornak igaza van, a legjobb megoldás az lenne, ha egy vezetőség irányítaná mindkét létesítményt. Azonban Szentgotthárd számára egy öngyilkossággal felérő lépés lenne, a várost csődbe is vihetné egy ilyen döntés