banatibor.jobbik.hu

Cikkek

Az Európai Parlamentben minden tisztességes magyart képviselni kívánok, így a körmendi választókerületben élőket is Ahogy az Országgyűlésben, úgy megválasztásom esetén az Európai Parlamentben is arra törekszem majd, hogy minden becsületes honfitársunk, így a Körmend, Szentgotthárd, Vasvár, Jánosháza és Őriszentpéter térségében élők érdekében is kiálljak.

Március 15-i koszorúzás Körmenden
Körmenden Auer Miklós önkormányzati képviselőnkkel és Horváth András alelnökünkkel koszorúztunk a színvonalas ünnepi műsor után. Fénykép: Jámbori Tamás

Az lenne a korrekt, ha bocsánatot kérnének minden tisztességes szentgotthárditól és körmenditől
Huszár Gábor szentgotthárdi fideszes polgármester mai szégyenteljes, minden ellenzékit hazaárulónak bélyegző beszéde mellett Bebes István körmendi kormánypárti polgármester is hozta a formáját.

Borbély Sándor, Orbán Viktor és Szalai Szabolcs a Közösen Szentgotthárdért Egyesület színeiben mérettetik meg magukat az őszi önkormányzati választáson. Korábban már bejelentettük, hogy Danka Zsuzsanna, Laczó Zoltán, Lábodi Gábor, valamint Seiler Tamás a Jobbik és a Közösen Szentgotthárdért Egyesület színeiben indul.

Köszönöm szépen a Jobbik Országos Választmányának bizalmát!
Köszönöm szépen a Jobbik Országos Választmányának bizalmát! Megtisztelő számomra, hogy az előkelő 4. helyen szerepelhetek pártunk EP-listáján.

Mit jelent a XXI. századi politika?
Tegnap este Kaposváron fórumoztunk.

A székely szabadság napja
A székely szabadság napjára emlékezett és autonómiát követelt a határon túli magyar közösségeknek a Jobbik, valamint a párt ifjúsági szervezete Budapesten.

Szentgotthárdon járt a Magyar Hang
Megjelent a legújabb Magyar Hang - A Túlélő Magazin, amiben a Közösen Szentgotthárdért Egyesület rendezvényéről is olvasható egy rövid beszámoló.

Rég rúgott magába ekkorát a Fidesz
"A végső megoldás valószínűleg az lesz, hogy lesz olyan körzet, ahol a Jobbik jelöltje indul, de az Éljen Szombathely színeiben, pártlogók nélkül, hasonlóan a többi résztvevőhöz” – mondta a Jobbik parlamenti képviselője.

Boldog Nőnapot!
Kedves Hölgyek! Őszinte szívvel köszöntünk Benneteket nőnap alkalmából! Mi, jobbikosok - dátumtól függetlenül - fontosnak tartjuk, hogy kellő megbecsülésben részesüljetek, hiszen nagyon fontos szerepetek van a család, a nemzet és a haza összetartásában is.

Legfrissebb videó

Milyen érdekeket szolgál Orbán Viktor kormánya? (2019.03.19)

Alfahir.hu

Szentgotthárd