banatibor.jobbik.hu

Cikkek

A korrupció ellen harcolnának a Jobbik politikusai
Debrecen - Fizessenek a bűnösök! Ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót vasárnap Debrecenben Bana Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője. A politikus az európai parlamenti választások kapcsán azt mondta: ádáz harcosa lesz a korrupció elleni küzdelemnek.

Bárhol voksolhatsz Magyarországon május 26-án!
Bárhol voksolhatsz Magyarországon május 26-án! Sokan maradnak le azért a választásról, mert a szavazás napján nem tartózkodnak otthon és elfelejtenek időben átjelentkezni

Szemétégető épülhet a szlovén-magyar határnál?
Minden eszközzel azon leszünk, hogy NE épüljön az Őrség és szeretett városunk közelébe szemétégető!

Köszönjük az ápolók áldozatos munkáját!
Az ápolók nemzetközi napja alkalmából köszönjük a kemény munkát annak a lelkiismeretesen dolgozó több tízezer ápolónak, akik végtelen empátiával és türelemmel végzik dolgukat.

"Lopott pénzből épült szálloda" - felcímkézte az ausztriai Mészáros-hotelt a Jobbik
Sajtótájékoztató Mészáros Lőrinc osztrák szállodájánál

Május 26-án vigyünk be egy gyomrost Orbánnak!
Május 26-án vigyünk be egy gyomrost Orbánnak! Kattintsanak a videóra, nézzék meg a Partizán tegnapi szombathelyi vitafórumán adott válaszaimat, hogy megtudják, miért érdemes a legerősebb ellenzéki pártra, a Jobbikra szavazni. Minden megosztást köszönök!

Erős Európát, erős Magyarországot!
Európa úgy válhat a világ vezető hatalmává, ha képes megvédeni magát, közös európai hadsereggel rendelkezik. Fontos a bérkiegyenlítés, a bér- és nyugdíjunió megteremtése az Európai Unió területén.

Az illegális migráció és a korrupció ellen is fellépünk
Az Európai Parlamentben a Jobbik kérlelhetetlen harcosa lesz az illegális migráció, a korrupció és a fake news elleni küzdelemnek. Többek között erről is beszéltem a Keszthelyi Televíziónak adott interjúban.

Országjáró vitasorozatot indít a Partizán az EP választás előtt
Vitasorozatot indít a Partizán az EP-választásokkal kapcsolatban

Az európai parlamenti választásnak is hatalmas a tétje
Januárban új időszámítás kezdődött Szombathelyen, ahol ellenzéki együttműködéssel le lehetett váltani a Fideszt és sikerült megakadályozni az Elios lámpabizniszét.