A Vas Népe beszámolója
Bartakovics Andrea, a Közösen Szentgotthárdért polgármesterjelöltje korán kelt, hogy családjával és édesanyjával elmenjen szavazni a 6-os számú szavazókörbe. – Reménykedünk, hogy az emberek okosan választanak. Az eredmény azt fogja megmutatni pontosan, amit a szentgotthárdiak szeretnének. Reméljük, a változásra szavaznak. Kevéssel utána a Zeneiskolában adta le voksát Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke. Nagyon fontosnak ítélte az önkormányzati választásokat, hiszen itt öt évre döntenek az emberek arról, hogy kik vezessék szeretett városukat. – Bartakovics Andrea személyében kiváló polgármesterjelöltje van a Közösen Szentgotthárdért Egyesületnek, bízom benne, hogy a szentgotthárdiak többsége őt fogja választani a két jelölt közül. Jó csapat segíti őt lokálpatrióta, elkötelezett és következetes munkával. Bizakodó vagyok és remélem, az esti eredmények is igazolni fogják ezt. Kérem a gotthárdiakat és a vasi választópolgárokat, hogy éljenek a lehetőséggel: támogassák a Közösen Szentgotthárdért jelöltjeit és a Jobbik Vas megyei listáját.