Bana Tibor a Jobbik jelöltje

Sajtótájékoztatón mutatták be a jelöltet és a Jobbik programját

 

 

 

 

 

Országgyűlési képviselőjelölt lett Bana Tibor. A Jobbik szentgotthárdi és Vas megyei elnöke sajtótájékoztatón számolt be programtervezetéről. A párt elnöke, Vona Gábor pedig ismertette a Jobbik választásokkal kapcsolatos céljait, és szó esett a hulladékégető ügyéről is.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom már készül a jövő évi parlamenti választásokra, elindította kampányhadjáratát is. A párt nem titkolt szándéka a kormányra jutás.

Vona Gábor /elnök, Jobbik Magyarországért Mozgalom/:
„Mi kormányzásra készülünk, tehát mi nem akarunk statiszták lenni.”

A Jobbik vezetője a párt támogatásáról biztosította a szentgotthárdiakat a hulladékégető ügyében. Ebben a Jobbik három európai parlamenti képviselője is közreműködik, továbbá az Osztrák Szabadságpárt segítségét is kéri. A Jobbik elnöke a szentgotthárdi sajtótájékoztatón bemutatta a Vas megyei 5-ös számú választókörzet országgyűlési képviselőjelöltjét, Bana Tibort, aki jelenleg a párt szentgotthárdi illetve Vas megyei szervezetének elnöke.

Bana Tibor /országgyűlési képviselőjelölt, Jobbik Magyarországért Mozgalom/:
„Esetleges Parlamentbe kerülésem esetén természetesen markánsan fel fogom emelni a szavamat a hulladékégető megépítése ellen, valamint, ugye erre nem tértem ki a sajtótájékoztatón, de ezt is ugyanolyan fontosnak tartom, a Rába szennyezése kapcsán is fel fogom majd vetni azt, hogy valamilyen lépéseket diplomáciai szinten tennünk kellene.”

Bana Tibor programpontjai között szerepel a szentgotthárdi és környékbeli munkalehetőségek körének bővítése, új munkahelyek teremtése. A képviselőjelölt részletes programtervezetét a későbbiekben lakossági fórumokon kívánja ismertetni.

Császár Noémi

 

Forrás: www.gotthardtv.hu

Szerkesztette: Bana Tibor