Baranya megyében jártam
Schwarcz-Kiefer Patrikkal, a Jobbik megyei listavezetőjével tartottunk sajtótájékoztatót Pécsett az ormánsági terepbejárásunk előtt. A Jobbik konzervatív, jobboldali pártként fontosnak tartja a kistelepüléseken élők helyzetének javítását. Október 13-án Baranyában és a többi megyében is támogassuk a Jobbik megyei listáját! Az ingyenes wifi, a közlekedési és pályázati lehetőségek szélesítése, valamint a megfelelő egészségügyi ellátás a legkisebb magyar településeken élőknek is jár! Gerdén a független, de valójában fideszes polgármesterjelölt győzelmének elmaradása esetén kilátásba helyezett retorziókról beszélgettünk a helyiekkel. A Fidesz itt sem riad vissza a nyílt zsarolástól. Ezután az Ormánság felé vettük az irányt, ahol Sumonyban plakátoltunk, majd apai nagyszüleim városában, Sellyén beszélgettünk az ott élőkkel. Gyermekkoromban sokat jártam istentiszteletre a helyi református templomba. Hajrá, Schwarcz-Kiefer Patrik, hajrá, Baranya!