Csak egy jobboldali politikai mozgalom közreműködésével lehet leváltani Orbán rezsimjét
Hasonlóan gondolkozunk ezekről a kérdésekről Gulyás Balázs publicistaval, aki szeptember 27-én Szentgotthárdon lesz vendégünk a Közösen Szentgotthárdért által szervezett Polgári esték keretein belül. „A Fidesz eltávolodott a jobbközép értékrendtől, jobbszélre tolódott, kormányzása során leépítette a jogállamot és soha nem látott mértékű korrupciót valósít meg.” Gulyás konklúziója: szükség van rá, hogy megváltozzék Magyarország iránya és a közép-ázsiai hibrid rezsimek mintái helyett ismét az euroatlanti irányultság legyen természetes. „Ennek előfeltétele, hogy megszülessék egy nyugatos, polgári, keresztény-konzervatív politikai erő, mert anélkül nem fogja tudni legyőzni a jelenlegi ellenzék Orbán rezsimjét, hogy ne csábítson magához korábban a Fideszre szavazókat.” „A Jobbik legfelsőbb döntéshozó szerve tegyen egy értéknyilatkozatot, amely tartalmazza a fenti garanciákat, és ezt tegye le a közös asztalra ajánlataként.” Utóbbiért a magam részéről mindent el fogok követni. Gulyás Balázs: csak egy jobboldali politikai mozgalom közreműködésével lehet leváltani Orbán rezsimjét