A Jobbik semmilyen döntést nem hozott a szombathelyi önkormányzati választás kapcsán

A Jobbik a Balassa Péter által vezetett szombathelyi szervezettel egyeztetve, a tagság véleményét meghallgatva és a megfelelő országos szintű testületi döntések után fogja meghozni a döntést arról, hogy kit támogat vagy indít polgármesterjelöltként a vasi megyeszékhelyen, illetve milyen módon indul a párt Szombathelyen az önkormányzati választáson.

A 24.hu állításával szemben Bana Tibor nem vesz részt a pénteki sajtótájékoztatón, hiszen semmilyen konkrét megállapodás nem született még a szombathelyi helyhatósági választásra vonatkozóan. A Jobbik a megfelelő egyeztetések után a lehető legalkalmasabb polgármesterjelöltet és a lehető legjobb megoldást kívánja megtalálni, a változást akaró szombathelyiek érdekeit szemünk előtt tartva.

Szombathely jobbat érdemel! Szombathely megérdemli, hogy olyanok vezessék, akik nem az állampárti utasításokat, hanem a helyiek érdekeit részesítik előnyben, valamint azt, hogy minél több tisztességes politikus kerüljön be a közgyűlésbe októberben, köztük minél több jobbikos, akik akár egyéni képviselőként, akár listáról bekerülve képviselik a megyeszékhelyen élők érdekeit - ahogy ezt Balassa Péter hosszú évek óta teszi.

Bana Tibor, a Jobbik Vas megyei országgyűlési képviselője
Rába Kálmán, a Jobbik Vas megyei elnöke