KÖSZönjük!
Egy óra múlva zárnak a szavazókörök. Az eredménytől függetlenül szívből gratulálok Bartakovics Andrea polgármesterjelöltnek, akiben egy elkötelezett, hatalmas munkabírású és csupaszív lokálpatriótát, egy igazi gotthárdit ismerhettem meg. Ugyancsak gratulálok a Közösen Szentgotthárdért Egyesület nagybetűs Csapatának, akik minden tőlük telhetőt megtettek a kampány során azért, hogy szeretett városunkban, Szentgotthárdon végre változás következhessen be. A tegnapi, megrendezett "átadások" során mi is átvágtuk a szalagokat, ahogy Huszár Gábor a szentgotthárdiakat. Bízom benne, hogy sokan felébredtek és jó helyre tették az ikszeket. Ezúton köszönöm mindenkinek, aki a Közösen Szentgotthárdért Egyesület polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit támogatta, esetleg azokat a függetleneket, akik valóban tenni szeretnének városunkért és nem pártutasításokat kívánnak végrehajtani, ahogy azt az elmúlt években tapasztalhattuk a Fidesz képviselői és néhány álfüggetlen személy részéről. Büszke vagyok a KÖSZ Csapatára, akik erőn felül teljesítettek a kampányban, melyhez szentgotthárdi országgyűlési képviselőként és az egyesület alapító tagjaként magam is igyekeztem hozzájárulni. Én minden tisztességes gotthárdinak kezet nyújtok és arra kérem, hogy holnaptól tegyünk közösen Szentgotthárdért!