Köszönjük a Vas megyeiek támogatását!
Köszönjük mindenkinek, aki a Jobbik Vas megyei listájára szavazott! Megyénkben továbbra is a Jobbik a második erő: az összességében elért 10%-os eredményünk mellett fontos megjegyezni, hogy Szentgotthárdon a szavazók 24%-a, Kőszegen pedig 18%-uk támogatta a Jobbik listáját. Gratulálunk Dr. Nemény Andrásnak, Szombathely új polgármesterének! Továbbra is képviselő maradt Sárváron a jobbikos Eiveck Péter, Kőszegen Rába Kálmán megyei elnökünk, aki 28%-ot szerzett polgármesterjelöltként, Körmenden pedig Auer Miklós. Szentgotthárdon Andrea Bartakovics, a Közösen Szentgotthárdért Egyesület polgármesterjelöltje 41%-os eredménnyel ugyan alulmaradt, de Orbán Viktorral együtt képviselőként bejutott a testületbe. Gratulálunk minden megválasztott polgármesternek és képviselőnek - a megyeszékhelytől kezdve a kistelepülésekig! Mi kezet nyújtunk nekik, számíthatnak az együttműködésünkre. Bana Tibor, a Jobbik Vas megyei országgyűlési képviselője és Rába Kálmán, a Jobbik Vas megyei elnöke