Köszönöm a körmendi választókerületben élők támogatását!
Köszönöm a körmendi választókerületben élők támogatását! Köszönöm mindenkinek, aki a Jobbik Vas megyei listájára szavazott a körmendi körzetben! Választókerületünkben a megyei szinten elért 10%-os eredmény felett teljesítettünk: 11,47%-ot értünk el. A legjobban Szentgotthárdon szerepeltünk, ahol 24,25%-ot szereztünk, a belvárosban pedig közel 30%-nyian támogattak minket! Köszönjük! A városok közül Körmenden 10,83%, Vasváron 9,95%, Jánosházán 15,16%, Őriszentpéteren 9,42% lett az eredményünk - ezzel legutóbbit leszámítva mindenhol a második helyet szereztük meg. A 15% felett teljesítő települések a választókerületben: 1. Szentgotthárd 24,25% 2. Karakó 23,68% 3. Hegyháthodász 23,40% 4. Orfalu 21,43% 5. Kemeneskápolna 17,95% 6. Ispánk 17,31% 7. Apátistvánfalva 16,67% 8. Káld 15,95% 9. Megyehíd 15,74% 10. Rönök 15,49% 11. Jánosháza 15,16% Gratulálok minden megválasztott polgármesternek és képviselőnek a választókerületben! Én kezet nyújtok nekik, számíthatnak az együttműködésemre. Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik körmendi választókerületi elnöke