Most már elég!
Most már elég! Ígéretemhez híven megosztom a széles nyilvánossággal az újabb elképesztő információkat, amelyek Volánbusz-ügyben eljutottak hozzám. Nem egyedi eset a heti több mint 70 órás munkavégzés a cégnél, folyamatosan érkeznek hozzám jelzések ezzel kapcsolatban. Íme példaként egy heti munkaidő-beosztás: hétfő: 04:30-23.30 szerda: 04:30-23:30 csütörtök: 10:00-23:20 péntek: 10:10-23:20 szombat: 14:30-23:20 A túlvezetés, a tachográf jelzésének figyelmen kívül hagyása sajnos szintén mindennapos a buszsofőrök részéről, akik féltik az állásukat, ezért nem mernek szembeszállni az erre vonatkozó "erős ajánlással". Az ország különböző pontjairól keresnek meg Volán-dolgozók - autóbuszvezetők, vezénylők, diszpécserek -, akik a legelképesztőbb történetekről számolnak be. Szeretnék, ha mindezt meghallaná a Volánbusz legfelsőbb vezetése, valamint az utasok is értesülnének arról, hogy egy állami vállalatnál milyen lehetetlen, veszélyes körülmények között vállalják a sofőrök a munkát. Felelős ellenzéki képviselőként szeretném, ha nem következne be komolyabb tragédia, ezért továbbra is aktívan foglalkozom az üggyel és konkrét lépéseket is teszek a közeljövőben.