banatibor.jobbik.hu

Cikkek

A kínai nagykövet tájékoztatását hallgattam meg
A Kínai-Magyar Baráti Tagozat tagjaként Jielong Duan nagykövet úr tájékoztatását hallgattam meg a Parlamentben a koronavírussal kapcsolatos fejleményekről.

Gratulálok Jordán Tamásnak
Szívből gratulálok Jordán Tamásnak, a szombathelyi Weöres Sándor Színház alapító igazgatójának, aki ma a Nemzet Színésze lett!

Most már elég!
Most már elég! Ígéretemhez híven megosztom a széles nyilvánossággal az újabb elképesztő információkat, amelyek Volánbusz-ügyben eljutottak hozzám.

A 2021-2027-es EU-s költségvetésről kérdeztem
A 2021-2027-es EU-s költségvetésről kérdeztem Több minisztérium képviselői adtak ma tájékoztatást a következő hétéves uniós költségvetéssel kapcsolatos vitákról az Európai Ügyek Bizottságának ülésén.

Tegyék meg tétjeiket, az orosz rulett folytatódik!
Tegyék meg tétjeiket, az orosz rulett folytatódik! Kimerültség, átvezénylés, alulfizetettség. Így jellemezhetjük a Volán-dolgozók mindennapjait. Ha ki kell emelni, hogy kik is az Orbán-kormány legnagyobb károsultjai, akkor a Volán buszsofőrjei minden bizonnyal az élmezőnyben végeznének. Életveszélyes körülmények között, heti akár 60-70 órában, éhbérért kénytelenek dolgozni, mindezt úgy, hogy ha szót emelnek, az állásuk bánja.

Hitvallásom

Egy kis levezetés
A politikai munkám és a doktori tanulmányaim mellett esténként jólesik egy kis levezetés. Rendszeresen járok fallabdázni édesapámmal és a barátaimmal, a mai is egy ilyen alkalom volt.

A jogállamiságról és a klímasemlegességről
A jogállamiságról és a klímasemlegességről A horvát EU-elnökség pilléreiről beszélt Mladen Andrlic horvát nagykövet a mai bizottsági ülésen.

Megvan a recept 2022-re az egyéni körzetekben
Kiváló jelölt, jó csapat, hatékony ellenzéki együttműködés - hatalmas győzelem! Szívből gratulálok, Kálló Gergely!

Dr. Nemény András szombathelyi polgármesterrel egyeztettem
Dr. Nemény András szombathelyi polgármesterrel egyeztettem arról, hogy Vas megyei országgyűlési képviselőként hogyan tudnék segíteni Szombathelynek.