banatibor.jobbik.hu

Cikkek

Dunaújvárosban
Néhány nappal a vasárnapi időközi országgyűlési választás előtt személyesen kerestük fel a választópolgárokat Dunaújvárosban Völgyi Péter munkatársammal, kollégáimmal és rengeteg ellenzéki aktivistával.

Előzzük meg a tragédiát a Volánbusznál!
Sajtótájékoztató: Előzzük meg a tragédiát a Volánbusznál! - Orosz rulettet játszik a Volánbusz vezetése a sofőrökkel és az utasokkal.

Külföldön és itthon is Magyarországért dolgozom

Dunaújvárosban és környékén kampányoltam
Dunaújvárosban és környékén nagyon sok emberrel beszéltem az elmúlt napokban.

Egységben az erő!
Perkátán Dr. Varga-Damm Andrea és Magyar Zoltán frakciótársaimmal, valamint Dr. Székely Károllyal, a Momentum dunaújvárosi alelnökével, ottani önkormányzati képviselőjével standoltunk.

Rácalmáson kampányolunk
Rácalmáson kampányolunk, hogy a dunaújvárosi választókerületben élők az ellenzék jelöltje, Kálló Gergely személyében továbbra is méltó képviselethez jussanak.

Dunaújvárosban kampányoltam
Február 16-án időközi országgyűlési választás lesz Dunaújvárosban és a környező településeken.

Tisztújító megyei választmányi ülés
A kormánypárti sajtó hazugságaival szemben megyénkben egységes a Jobbik. Ezt bizonyítja, hogy a mai tisztújító megyei választmányi ülésen - melyen Zakó László regionális igazgató is részt vett - a küldöttek titkos szavazás során egyhangúlag támogatták, hogy a megyei elnöki tisztséget két évig jómagam töltsem be.

Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésen
Tegnap azt vitattuk meg, hogyan lehetne fellépni azon tagországok ellen, amelyek súlyosan szembemennek a demokratikus értékekkel és alapjogokkal.

Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésében Magyarországot képviseltük
Sűrű héten vagyunk túl Dr. Brenner Koloman frakciótársammal.