banatibor.jobbik.hu

Cikkek

Dunaújvárosban
Néhány nappal a vasárnapi időközi országgyűlési választás előtt személyesen kerestük fel a választópolgárokat Dunaújvárosban Völgyi Péter munkatársammal, kollégáimmal és rengeteg ellenzéki aktivistával.

Előzzük meg a tragédiát a Volánbusznál!
Sajtótájékoztató: Előzzük meg a tragédiát a Volánbusznál! - Orosz rulettet játszik a Volánbusz vezetése a sofőrökkel és az utasokkal.

Külföldön és itthon is Magyarországért dolgozom
Külföldön és itthon is Magyarországért dolgozom

Dunaújvárosban és környékén kampányoltam
Dunaújvárosban és környékén nagyon sok emberrel beszéltem az elmúlt napokban.

Egységben az erő!
Perkátán Dr. Varga-Damm Andrea és Magyar Zoltán frakciótársaimmal, valamint Dr. Székely Károllyal, a Momentum dunaújvárosi alelnökével, ottani önkormányzati képviselőjével standoltunk.

Rácalmáson kampányolunk
Rácalmáson kampányolunk, hogy a dunaújvárosi választókerületben élők az ellenzék jelöltje, Kálló Gergely személyében továbbra is méltó képviselethez jussanak.

Dunaújvárosban kampányoltam
Február 16-án időközi országgyűlési választás lesz Dunaújvárosban és a környező településeken.

Tisztújító megyei választmányi ülés
A kormánypárti sajtó hazugságaival szemben megyénkben egységes a Jobbik. Ezt bizonyítja, hogy a mai tisztújító megyei választmányi ülésen - melyen Zakó László regionális igazgató is részt vett - a küldöttek titkos szavazás során egyhangúlag támogatták, hogy a megyei elnöki tisztséget két évig jómagam töltsem be.

Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésen
Tegnap azt vitattuk meg, hogyan lehetne fellépni azon tagországok ellen, amelyek súlyosan szembemennek a demokratikus értékekkel és alapjogokkal.

Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésében Magyarországot képviseltük
Sűrű héten vagyunk túl Dr. Brenner Koloman frakciótársammal.