banatibor.jobbik.hu

Cikkek

“A szabadság ott kezdődik, ahol megszűnik a félelem.”
“A szabadság ott kezdődik, ahol megszűnik a félelem.” (Bibó István) Október 13-án sok helyen legyőztük a félelmet, de még rengeteget kell tennünk a teljes szabadságért.

A szentgotthárdi képviselő-testület alakuló üléséről
A szentgotthárdi képviselő-testület alakuló üléséről Sajnos budapesti elfoglaltságom miatt nem tudtam részt venni a szentgotthárdi képviselő-testület alakuló ülésén és az '56 os megemlékezésen, de jó munkát kívánok a testület tagjainak városunk érdekében!

Az Igazságügyi Minisztérium államtitkárát hallgattuk meg
A mai napon a finn EU-elnökség programjával kapcsolatban hallgattuk meg az Igazságügyi Minisztérium államtitkárát. Hangot adtam azon álláspontomnak, hogy ahhoz, hogy Magyarországra továbbra is érdemi uniós támogatások érkezzenek, a kormánynak vissza kell térnie a jogállami keretek

Varga Judit fordítva ül a lovon
Varga Judit fordítva ül a lovon A Jobbik hónapokkal ezelőtt figyelmeztette a kormányt, hogy a tervezett jogállamisági kritériumok miatt jelentős összegű uniós forrásokat veszíthet hazánk. Sajnos igazunk lett.

 Köszönöm a körmendi választókerületben élők támogatását!
Köszönöm a körmendi választókerületben élők támogatását! Köszönöm mindenkinek, aki a Jobbik Vas megyei listájára szavazott a körmendi körzetben! Választókerületünkben a megyei szinten elért 10%-os eredmény felett teljesítettünk: 11,47%-ot értünk el. A legjobban Szentgotthárdon szerepeltünk, ahol 24,25%-ot szereztünk, a belvárosban pedig közel 30%-nyian támogattak minket! Köszönjük! A városok közül Körmenden 10,83%, Vasváron 9,95%, Jánosházán 15,16%, Őriszentpéteren 9,42% lett az eredményünk - ezzel legutóbbit leszámítva mindenhol a második helyet szereztük meg.

Vasárnap a Gotthárd TV-nek nyilatkoztam
Vasárnap a Gotthárd TV-nek nyilatkoztam, miután szavaztam. Írásban is megerősítem az általam elmondottakat: minden tisztességes gotthárdinak kezet nyújtok és mindenben segíteni fogom a várost a továbbiakban is.

Köszönjük a Vas megyeiek támogatását!
Köszönjük mindenkinek, aki a Jobbik Vas megyei listájára szavazott! Megyénkben továbbra is a Jobbik a második erő: az összességében elért 10%-os eredményünk mellett fontos megjegyezni, hogy Szentgotthárdon a szavazók 24%-a, Kőszegen pedig 18%-uk támogatta a Jobbik listáját.

Köszönjük, Szentgotthárd!
Szentgotthárdi polgárként köszönöm mindenkinek, aki a Közösen Szentgotthárdért Egyesület polgármesterjelöltjét, Bartakovics Andreát és képviselőjelöltjeinket támogatta!

KÖSZönjük!
Egy óra múlva zárnak a szavazókörök. Az eredménytől függetlenül szívből gratulálok Bartakovics Andrea polgármesterjelöltnek, akiben egy elkötelezett, hatalmas munkabírású és csupaszív lokálpatriótát, egy igazi gotthárdit ismerhettem meg.

A Vas Népe beszámolója
Bartakovics Andrea, a Közösen Szentgotthárdért polgármesterjelöltje korán kelt, hogy családjával és édesanyjával elmenjen szavazni a 6-os számú szavazókörbe. – Reménykedünk, hogy az emberek okosan választanak. Az eredmény azt fogja megmutatni pontosan, amit a szentgotthárdiak szeretnének. Reméljük, a változásra szavaznak.