banatibor.jobbik.hu

Cikkek

A jogállamisággal kapcsolatban szólaltam fel Strasbourgban
A héten az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésén veszek részt Strasbourgban. Ma többek között azt vitattuk meg, hogyan lehetne fellépni azon tagországok ellen, amelyek súlyosan szembemennek a demokratikus értékekkel és alapjogokkal.

Osztolykán Ágnes beosztott diplomatával találkoztam
Egy régi ismerősömmel, egykori képviselőtársammal, Osztolykán Ágnes beosztott diplomatával találkoztam.

Az őrség kapuja Facebook-oldalnak adtam interjút

Ma van a holokauszt nemzetközi emléknapja
‪Ma van a holokauszt nemzetközi emléknapja. Ezen alkalomból közös filmvetítésen veszek részt az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének tagjaival, ahol megtekintjük az Akik maradtak című magyar filmet.

Vas megye egységes

Pintér Tamással, Dunaújváros polgármesterével egyeztettem
Pintér Tamással, Dunaújváros polgármesterével is egyeztettem, aki éppen tegnap számolt be az első száz nap eredményeiről.

Kálló Gergely kampányát segítettük
Kálló Gergely barátom, a dunaújvárosi választókerület ellenzéki jelöltjének kampányát segítettük ma a piacon Völgyi Péter munkatársammal.

Látja-e a problémákat Hende Csaba?
Nemrégiben Orbán Viktor személyesen ült le a Fidesz összes választókerületi elnökével, így a szombathelyi Hende Csabával is.

Mi indokolja a változást?
A mai napon érkezett válasz a Miniszterelnökségtől a körmendi Batthyány-Strattmann-kastély ügyében feltett kérdéseimre.

Az ET PKGY strasbourgi ülésére készülök
A parlamenti szünet ellenére is folyamatosan úton vagyok. A hivatalos elfoglaltságaim mellett teljesítettem az őszi szemeszter követelményeit, az utolsó vizsgám után, a vonaton ülve már az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének jövő heti, strasbourgi ülésére készülök, ahol fel fogok szólalni a magyar jogállamiság ügyében. A kép még a reggeli indulásomkor készült Budapesten.