Orban Viktor és a Közösen Szentgotthárdért Egyesület virágot ültetett és szalagot vágott át Szentgotthárdon Újabb átadások Szentgotthárdon! Az elmúlt hetekben csattogtak az ollók Szentgotthárdon is, Huszár Gábor viszont olyan beruházások átadásában jeleskedett, amelyekhez gyakorlatilag sem neki, sem a pártjának nem sok köze volt, elvégre EU-s forrásokból készültek. Valami fura módon pedig a város pénzéből készült önkormányzati beruházásokat is a sajátjának tekinti. Ezen kívül pedig mást sem hallani a jelenlegi városvezetés köreiből, minthogy “azért kell a Fideszre szavazni, mert csak akkor jön a pénz a városba”. A teljesség igénye nélkül összeszedjük a legfontosabb dolgokat, amiket Szentgotthárd a Fidesznek köszönhet. Sportcsarnok. Hosszú évek óta a város szégyenfoltjaként hirdeti a kormánypártokhoz köthető közbeszerzések lefolytatását. A Fidesznek pedig csak a kampányban lett hirtelen fontos a téma, előtte éveken át semmi sem történt az ügyben. Vízierőmű. A Rába gátjánál éktelenkedő monstrum csak arra jó, hogy elvette a város lakóitól egyik kedvenc nyári pihenő- és fürdőhelyüket. A működtető cég egyértelműen a Fideszhez köthető, a területért pedig 1000 forintnyi bérleti díjat fizetnek négyzetméterenként, évente!!! Migránstábor. A Fidesz a bevándorlást elítélő kommunikációja ellenére több helyre, így városunkba is migránstábort telepített. Először csak sátrakat kaptunk, majd egy komplett konténervárost akartak a nyakunkba tenni, ezt szerencsére a város ellenállása megakadályozta. Láthatjuk, hogy Huszár Gábor és pártja mennyi mindent hozott a városba, amit senki sem akart. Mi sem akartunk kimaradni az átadásokból, ezért ott vágtunk át gyászszalagot, ahol az elmúlt 9 évben semmi előrelépés nem történt! A képek ellenére mi vidámak és bizakodóak vagyunk és ígérjük: minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy felébresszük Szentgotthárdot a 9 éves mély álmából!