Reagálás a Fidesz jelöltbemutatóján elhangzott, az idegenforgalmat érintő kijelentésre Huszár Gábor kissé sejtelmesen jelentette ki, hogy új alapokra kell helyezni a szálloda és a fürdő kapcsolatát. Részleteket nem említett ezzel összefüggésben, azonban már évek óta lebegteti azt az elképzelését, hogy a városnak a fürdő mellé meg kell szereznie a szállodát is, így egy kézben, mondhatni egy egységként működtetné azokat. Valóban, Huszár Gábornak igaza van, a legjobb megoldás az lenne, ha egy vezetőség irányítaná mindkét létesítményt. Azonban Szentgotthárd számára egy öngyilkossággal felérő lépés lenne, a várost csődbe is vihetné egy ilyen döntés. Miért gondoljuk ezt? Ha megtörténne ez a fúzió, onnantól fogva Szentgotthárd viselné a szálloda fenntartásának minden költségét, ha valamilyen oknál fogva jelentős visszaesés mutatkozna a forgalomban. A fürdő így is elvisz a város kasszájából évi közel 300 millió forintot, ennél több hasonló jellegű kiadást Szentgotthárd nem tudna finanszírozni, csak egyéb megszorítások árán. A város pedig egész egyszerűen nem rendelkezik azzal a tudással, menedzsmenttel, marketinggel, amit egy szállodalánc képes nyújtani. A Közösen Szentgotthárdért Egyesület csak azt a megoldást tudja elképzelni, hogy egy befektető vásárolná meg mindkét létesítményt, a fürdőben megadott szentgotthárdi kedvezmények megtartásával. Elképzelhető, hogy Huszár Gábor és csapata már fejben leosztották a vezető szerepeket a haverok között és gondolatban már számolják a pénzt is, ha rászánnák magukat erre a meggondolatlan és felelőtlen lépésre, mi azonban nem fogjuk engedni, hogy egy ilyen döntéssel veszélybe sodorják Szentgotthárd jövőjét! Szentgotthárd nem kér a további mutyikból! Közösen Szentgotthárdért Egyesület