Rekonstrukció a Hársas-tónál
Rekonstrukció a Hársas-tónál Időszerűvé vált a máriújfalui Hársas-tó fejlesztése. A tó strand részére be kívánjuk vezetni az áramot, mely sok zajszennyezéstől óvná meg a fürdőzőket, horgászokat és a természetet. 21. századi körülményeket kell teremtenünk a strandon, ezért új zuhanyzók kialakítását tervezzük, valamint a gyermekes családok számára még több lehetőséget biztosítunk a strandolási idő eltöltésére. Új gyermekjátékokkal szereljük fel és higiénikus, folyamatosan karbantartott homokózot alakítunk ki. Időszerűvé vált a strand részen a meder kotrása is, mely után még élvezhetőbbé válhat a fürdőzés. A tó rendbetétele során szorosan együttműködnénk a tófanokkal és a Horgászegyesülettel, munkájuk során minden segítséget megadnánk nekik. Olyan természetközeli és európai Hársas-tavat álmodtunk meg, amelyet egyaránt magának érezhet a helyi vagy messzebbről érkező strandoló és a horgász! Nyugat-európai várost építünk!