Tisztújító megyei választmányi ülés
A Vas megyei Jobbik egységes A kormánypárti sajtó hazugságaival szemben megyénkben egységes a Jobbik. Ezt bizonyítja, hogy a mai tisztújító megyei választmányi ülésen - melyen Zakó László regionális igazgató is részt vett - a küldöttek titkos szavazás során egyhangúlag támogatták, hogy a megyei elnöki tisztséget két évig jómagam töltsem be. 2008-tól tíz évig, 2018-ig voltam a Jobbik Vas megyei elnöke, tisztségemben négy alkalommal erősített meg a megyei választmány. 2018-as országos alelnökké választásom után az országos feladataim miatt nem vállaltam tovább a megyei elnökséget, a Jobbikot az elmúlt közel két évben Rába Kálmán vezette a megyében. Rába Kálmán aktívan és tisztességesen végezte a munkáját, amiért köszönet és elismerés illeti őt. A következő két évben kizárólag Vas megyére és az uniós szakpolitikára kívánok összpontosítani, ezért úgy döntöttem, hogy ismét vállalom a megyei elnökséget, amiben a szervezetek egyhangúlag támogattak. Gőzerővel készülünk a 2022-es országgyűlési választásra, ahol nagy feladatok állnak előttünk. Összetartó és erős csapattal indulunk neki a következő két évnek, mert nekünk Vas megye az első! Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik Vas megyei elnöke