Zsúfolásig megtelt vasárnap délután a körmendi kastély színházterme a Jobbik Magyarországért Mozgalom kampánynyitó rendezvényén, melyen Vona Gábor, a párt kormányfőjelöltje is részt vett. A párt elnöke szerint nem könnyű drogokra, hanem radikális, műtéti beavatkozásra van szükség az ország talpra állításához.

A Jobbik elnöke és kormányfőjelöltje programismertetőjében hangsúlyozta, hogy az ország adottságai jók, csak tudatos ténykedés eredménye lehet, hogy ilyen mélyre süllyedt. Ezért nem könnyű drogokra, hanem radikális, műtéti beavatkozásra van szükség a talpra állításához.

Öt, tabunak tekintett téma köré csoportosította a fő tennivalókat. Ezek az államadósság újratárgyalása, a multicégek hazaiakkal azonos adóztatása, a gazdasági érdekeinket szolgáló, magyar bankrendszer felállítása, a korrupció megszüntetése és a szociális rendszer megújítása a felelős gyermekvállalás támogatásával. Mindennek alapjaként pedig legfontosabb a nemzeti identitástudat helyreállítása.

Az eseményen bemutatkozott Bana Tibor szentgotthárdi politológus-közgazdász, az 5. számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje. Az áprilisi szavazás tétje az, mondta, hogy a magyaroké lesz-e végre Magyarország, és tisztító vihart ígért arra az esetre, ha az alulról szerveződő, nemzeti párt politikai szerephez jut.

A gyűlésen bemutatták Tahin Tamást, az időszaki önkormányzati választás képviselőjelöltjét is.

Forrás: www.vasnepe.hu