banatibor.jobbik.hu

Cikkek "Hírek" címkével

Polgári Esték - Kötetlen beszélgetés Steinmetz Ádámmal
A Közösen Szentgotthárdért Egyesület néveben köszönöm szépen Dr. Steinmetz Ádámnak a kötetlen beszélgetést.

Folytatom országjárásomat
Húsvét hetében is - egészen nagypéntekig - folytatom országjárásomat, hogy minél több emberhez eljuttassam a Jobbik programját, megismertessem velük céljainkat.

Utcafórumot tartott Barcson a Jobbik
Továbbra is gyűjti az aláírásokat a Jobbik ahhoz a kezdeményezéshez, amely az uniós források hatékonyabb felhasználását tenné lehetővé a korrupció kizárásával – mondta barcsi utcai fórumán Bana Tibor, aki a párt EP-listájának 4. helyén biztos befutónak számít a májusi választáson.

Polgári esték
Jövő csütörtökön 18 órakor Dr. Steinmetz Ádám frakciótársam, olimpiai bajnok vízilabdázó lesz a Közösen Szentgotthárdért Egyesület vendége a Polgári esték rendezvénysorozat keretein belül. Mindenkit sok szeretettel várunk 18-án 17 órára a Klub 9-12-be!

Köszönöm!
Szentgotthárdi országgyűlési képviselőként szeretném megköszönni, hogy már 9970-en követik az oldalamat, biztatnak és támogatják Magyarország legerősebb demokratikus pártját!

Sárbogárdon és Barcson is sokan támogattak minket
Sárbogárdon is sokan támogattak minket, Barcson, a Köztársaság terén pedig különösen pozitív volt a fogadtatásunk Ander Balázs alelnöktársam népszerűségének is köszönhetően.

Dunaújvárosban Pintér Tamás jobbikos egyéni országgyűlési képviselőnkkel és csapatával
Dunaújvárosban Pintér Tamás jobbikos egyéni országgyűlési képviselőnkkel és csapatával, valamint Szalayné Pánczél Ágnes jelölttársammal és munkatársaimmal rengeteg korrupcióellenes aláírást gyűjtöttünk.

Kaposváron Szalayné Pánczél Ágnes jelölttársammal
Kaposváron Szalayné Pánczél Ágnes jelölttársammal, munkatársaimmal és a helyi csapattal sikeres napot zártunk.

Egy nap alatt közel 1000 aláírás
Büszke vagyok a csapatomra! A körmendi választókerületben, elsősorban Körmenden, Szentgotthárdon és Vasváron egy nap alatt közel 1000 aláírást gyűjtöttünk össze.

A Jobbik el kívánja számoltatni a bűnösöket!
A Jobbik el kívánja számoltatni a bűnösöket! Orbán a fideszes maffiahálózat kiszolgálása érdekében fent kívánja tartani az uniós források felhasználásának korrupt rendszerét.

Legfrissebb videó

Tapolcán Rig Lajos frakciótársammal, Pápán pedig Zsolt Süle önkormányzati képviselőnkkel gyűjtöttük a korrupcióellenes aláírásokat

Facebook

Alfahir.hu

Szentgotthárd

Jobbik.hu