banatibor.jobbik.hu

Cikkek "Hírek" címkével

Az egyházi iskola tervéről
Iskoláink átalakításáról az intézmények igazgatói mintegy két hete szereztek tudomást templomba járó kollégától, illetve nagymamától azzal a megjegyzéssel, hogy ez még titok... A Közösen Szentgotthárdért Egyesület elsősorban az eljárást kritizálja.

A kultúra nemzeti alap!
A kultúra nemzeti alap! A szabad színházakért és a kultúra függetlenségéért tüntetünk. Éppen Jordán Tamás beszél, aki ellen nemtelen politikai támadásokat folytatott a Fidesz az elmúlt években, holott minden Vas megyei büszke lehet az általa vezetett szombathelyi Weöres Sándor Színházra.

Közeleg a karácsony!
Kollégáimmal egész évben igyekszünk segíteni a nehéz helyzetben élő honfitársainkon - határon innen és túl. Karácsony közeledtével szeretnénk felhívni a figyelmet az olyan nehéz sorsú gyermekekre, családokra, ahol a karácsony nem a csillogásról vagy a bőségesen terített asztalokról szól. Ezért kezdtünk gyűjtésbe Vas megyében is, a Szeretet lángja akció keretében, hogy azoknak a gyermekeknek is ünnep legyen a karácsony, akiknek erre nincsenek meg az anyagi lehetőségeik.

Polgármesterekkel találkoztam
Tegnap egy Vas megyei kistelepülésen megkezdtem országjárásomat, ma pedig zárt körben találkoztam Körmend, Szentgotthárd, Vasvár, Jánosháza és Őriszentpéter környéki polgármesterekkel. A kötetlen beszélgetés nagyon jól sikerült, számtalan fontos kérdésről tudtunk egyeztetni. A Vas megyeiek továbbra is számíthatnak rám!

A vidékért is tenne a Jobbik
A Vas Népének ennyit sikerült írnia tegnapi sajtótájékoztatónkról. A kép saját készítésű...

Ismét találkoztunk a Magyar Európai Üzleti Tanács tagjaival
Nagy örömömre szolgált, hogy ma bizottsági szinten ismét találkoztunk a Magyar Európai Üzleti Tanács (HEBC) tagjaival, akikkel mindig színvonalas beszélgetéseket folytatunk hazánk jövőjéről.

Meddig kívánja még szűkíteni a kormány a körmendi kórházban a betegellátást?
Mai szóbeli kérdésem: Meddig szűkíti még a kormány a körmendi kórházban a betegellátást?

A Várhelyi-meghallgatásról
“A szomszédságpolitikáért és uniós bővítésért felelős biztosjelöltet pénteken az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottsága hallgatta meg. Az ellenzéki képviselők közül egyedül Bana Tibor, a bizottság jobbikos alelnöke volt jelen.

A Várhelyi-meghallgatásról

Sok sikert kívánok Kálló Gergely barátomnak
Sok sikert kívánok Kálló Gergely barátomnak a február 16-i dunaújvárosi (Fejér megye 4. vk.) időközi országgyűlési választáson! Gergő, a jobbikosokra és Jobbik IT-sekre számíthatsz a kampányban!