banatibor.jobbik.hu

Cikkek "Hírek" címkével

A Lett Köztársaság kikiáltásának 101. évfordulója alkalmából rendezett fogadáson vettem részt
Ma a Lett Köztársaság kikiáltásának 101. évfordulója alkalmából rendezett fogadáson vettem részt. Köszönöm szépen a megtisztelő meghívást Vilmārs Heniņš nagykövet úrnak és kedves feleségének, Sanita Heniņa asszonynak!

Szombathelyen a Szent Márton-napi Díjátadó Gálán vettem részt
Nagy örömmel vettem részt tegnap Szombathelyen a Szent Márton-napi Díjátadó Gálán. Színvonalas fellépéseket láthattunk, felszabadult légkör jellemezte az estét, Dr. Nemény András, a megyeszékhely polgármestere pedig igazán emberi beszédet mondott.

Tisztújítás a körmendi Jobbikban
Tisztújítás a körmendi Jobbikban A mai napon új elnökséget választott a Jobbik Körmendi Alapszervezete. A tagság egyhangúlag támogatta, hogy egy évig Bedők Zsolt legyen a szervezet elnöke, akinek munkáját alelnökként Auer Miklós önkormányzati képviselő és Takó Péter, gazdasági megbízottként pedig Gubics Anikó segíti. Köszönöm szépen Holecz Ferenc munkáját, aki tizenkét évig vezette a szervezetet!

Budapesten, az Oktogonnál tüntetünk
‪Budapesten, az Oktogonnál tüntetünk Orbán barátja, a török diktátor, Erdogan ellen, aki a magyar miniszterelnökhöz hasonlóan korrupt vezető. Hazánk érdekeivel ellentétes, hogy Orbán csak korrupt vezetőket, keleti despotákat fogad, Putyinnal és Erdogannal barátkozik, a nyugati világtól pedig teljesen elszigeteli Magyarországot.

Vasárnap ismét szavazzanak a Közösen Jászberényért Egyesület polgármesterjelöltjére, Budai Lórántra
Rengeteg biztatást kaptunk a jászberényiektől, akiket arra kértünk, hogy vasárnap ismét szavazzanak a Közösen Jászberényért Egyesület polgármesterjelöltjére, Budai Lórántra.

A mai ismét a magyar demokrácia fekete napja
1 ok a 100-ból, hogy miért NE Polt Péter legyen Magyarország legfőbb ügyésze újabb 9(!) évre! A mai ismét a magyar demokrácia fekete napja...

Lindsay nagykövet urat és Takács Szabolcs miniszteri biztost hallgattuk meg
Ma az Európai Ügyek Bizottságának ülésén a Brexit kapcsán Iain Lindsay nagykövet urat és Takács Szabolcs miniszteri biztost hallgattuk meg. A bizottság jobbikos alelnökeként elmondtam: Magyarországnak a rendezett megállapodás az érdeke, elsőrendűen pedig az Egyesült Királyságban élő honfitársaink szempontjait kell érvényesítenünk.

Megalakult Dunaújváros új önkormányzata
A mai napon megalakult Dunaújváros új önkormányzata, Pintér Tamás vezetésével. Sok sikert kívánok Tamás barátomnak ehhez az embert próbáló feladathoz! Nem lesz könnyű dolga, hiszen 400 milliós hiánnyal vették át a várost a korábbi fideszes vezetéstől.

A politikai kínálat erősítése nem zárja ki az ellenzéki „közös minimumokat”
Teljes mértékben egyetértek Kovács János szavaival: “Az ellenzéki oldalon nincsenek nagy néppártok, így az ellenzéki együttműködés csak úgy tud kellő számú szavazót megszólítani, ha az egyes ellenzéki pártok külön-külön is képesek a saját, velük közösséget érző szavazótáborok mozgósítására.

Szabad, boldog és demokratikus Magyarországot!
30 éve, 1989. november 9-én dőlt le a berlini fal. 1985-ben születtem, így ahhoz a generációhoz tartozom, amelynek tagjai a rendszerváltozás előtt is éltek, de már alapvető volt számunkra a demokrácia és a szabadság.