banatibor.jobbik.hu

Videók "Videók" címkével

A Jövő TV-nek nyilatkoztam az Orbán barátja, a népirtó török diktátor, Erdogan elleni tüntetésen. Hazánk érdekeivel ellentétes, hogy a magyar miniszterelnök csak keleti despotákat fogad, Putyinnal és Erdogannal barátkozik, a nyugati világtól pedig teljesen elszigeteli Magyarországot.

A Gotthárd TV-nek adott vasárnapi nyilatkoztam mellett az alábbi videóban látható polgármesterjelöltünk és immár képviselőnk, Andrea Bartakovics nyilatkozata is.

„Elképesztőnek és hiteltelennek tartom azt, hogy valaki egy ellenzéki együttműködés része, ott még listahelyet és egyéni körzetben való indulási lehetőséget is kap, majd néhány hónappal később, közeledve a választáshoz, a kampányfinisben kiszáll ebből az együttműködésből, majd különféle hiteltelen és mondvacsinált érvekkel próbálja ezt alátámasztani”.

Egy valódi konzervatív, jobboldali párt odafigyel a vidék Magyarországára is, azon belül pedig kiemelten a kistelepülésekre.

Az Alfahír összefoglalója, videóval! A Jobbik konzervatív, jobboldali pártként fontosnak tartja a kistelepüléseken élők helyzetének javítását, amit Vas megyei országgyűlési képviselőként és körmendi választókerületi elnökként különösen szívügyemnek tartok

A Jobbik útjára indította a Zöld kihívás nevű akciót, melynek keretében Nunkovics Tibor képviselőtársam engem hívott ki.

Élő sajtótájékoztató! Nyugat-európai várost építünk! Bartakovics Andrea lesz a Közösen Szentgotthárdért Egyesület polgármesterjelöltje.