Amíg a Fidesz piti kerítőként árusítja ki a magyar munkavállalókat, igenis jogos béruniót követelni

Az elmúlt két esztendőt az országgyűlési választás mellett egy másik, európai és regionális szinten is létfontosságú felvetés határozta meg: a Jobbik béruniós európai polgári kezdeményezése. Bár végül nem sikerült elérni a kellő számú aláírást, a kelet-közép-európaiak számára is elérhető európai bérekért és életszínvonalért folytatott küzdelem nem került zárójelbe.

Egy sikeres Ifjúsági Tagozatért!

A mai napon Varga Dániel barátommal egyeztettem a Jobbik Ifjúsági Tagozatának közelgő tisztújításáról, ahol Dani elnökjelöltként fog indulni.

Nemcsak a Jobbik alelnökeként, de az IT tagjaként és a MIÉP IT egykori elnökeként is szívügyemnek tartom, hogyan alakul ifjúsági szervezetünk jövője. Hosszasan beszéltünk Dani elnökjelölti programjáról és a Jobbik IT jövőjéről, “vén rókaként” igyekeztem hasznos tanácsokkal ellátni Dánielt.

Régen egyfajta mentora voltam, jól ismerem minden erényét és gyengeséget, ezért hiszem, hogy vezetésével az IT ismét képes lehet megszólítani a demokráciában és nemzetben gondolkodó magyar fiatalokat! Mindent bele, Dani!

Csatlakozz!

Sokan kerestetek meg minket az elmúlt hetekben azzal, hogyan lehet belépni a Jobbikba. Akinek elege van az urizáló, rabszolgatartó rezsimből és tenni is akar ellene, a https://www.jobbik.hu/csatlakozzon-hozzank oldalon keresztül jelentkezzen hozzánk!

Az idei év sorsfordító lesz, mivel a saját településünkről kell kikergetnünk Orbán helytartóit. Közös erővel újra a saját kezünkbe vehetjük a sorsunkat Szentgotthárdon is!

A legerősebb demokratikus párt közleménye

Értelmetlen és zavart okozna az összellenzéki összefogás

A Jobbik több szempontból is rossz felvetésnek tartja az összellenzéki összefogást az európai parlamenti választásokra. Az EP-választás egy tisztán pártlistás szavazás, éppen ezért nincs is nagyon európai példa hasonló összefogásra, közös listára. A Jobbik a többi hazai párthoz képest elsőként, már decemberben bemutatta európai választási programját, amely markáns alternatívát kínál a Fidesszel szemben.

A Gotthárd Tv beszámolója a Jobbik és Közösen Szentgotthárdért Egyesület sajtótájékoztatójáról

Érdemes megnézni a Gotthárd Tv összefoglalóját. Tegyünk Közösen Szentgotthárdért! Legyen 2019 a valódi változás éve!

Közös sikerekkel teli, boldog, demokráciában gazdag új évet kívánok nemcsak minden kedves szentgotthárdinak, hanem a világ más pontjain élő honfitársainknak is! 

See video

Figyeljünk az állatokra is!

A Zöld Válasz Egyesület tagjai, önkéntesei idén is kihelyezték madáretetőiket - vállalva, hogy a tavasz beköszöntéig rendszeresen biztosítanak eleséget az itt telelő madaraknak. Ha Te is kedvet kaptál, előtte beszélj természet- és állatvédőkkel, mert a madarak etetése is komoly felelősséggel jár. Nem mindegy, hogy mit kapnak az állatok, valamint figyelni kell arra is, hogy az etetés rendszeres legyen. 

Adni jó!

A Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány segítségével a vasvári Horváth Lászlónak és családjának segítettünk, aki három gyermek édesapja és idén veszítette el a feleségét. László belekerült a devizahitelezés csapdájába is, a fentiek mellett ezért is döntöttünk úgy Ódor István vasvári elnökünkkel, valamint Bedők Zsolt és Holecz Ferenc körmendi asszisztenseimmel, hogy egy számára különösen nehéz év végén próbáljuk egy kicsit szebbé tenni a karácsonyát.

Problémák a szentgotthárdi pszichiátriai intézettel

“A pszichiátriai intézet kezeltjei a városban mászkálnak, italoznak, köztük olyanok is, akiket bűncselekmény miatt ítéltek el. Volt, hogy kisgyereket vettek ki a babakocsiból. A szentgotthárdiak tehetetlenek, ráadásul elég szakember sincs az intézményben.”

See video

Körmenden is készülünk az önkormányzati választásokra

Az elnökséggel és Auer Miklós önkormányzati képviselőnkkel egyeztettünk. 

Hasznosan telt a józsefvárosi szervezet taggyűlése

Múlt szerdán a Józsefvárosi Jobbik taggyűlésén vettem részt, ahol egy aktív és ütőképes csapatot ismerhettem meg, Huszár Péter vezetésével. Számos ötlet és javaslat hangzott el, amiket az elnökséggel igyekszünk fontolóra venni. A fő témák természetesen a jövő évi EP- és önkormányzati választások voltak, de az Orbán diktatórikus rendszere elleni küzdelmünk formáiról is hosszasan beszélgettünk. Sok sikert kívánok a józsefvárosiaknak!