Senkit sem hagyok cserben!

Köszönöm a rengeteg támogatást és biztatást, amit a választások óta kaptam, valamint a sok szavazatot, amik hozzájárultak ahhoz, hogy a Jobbik országos listájáról ismét bekerültem a Parlamentbe. Nem tagadom, hogy végtelenül csalódott vagyok, nem erre számítottam. Szentgotthárdon a településrészek nélkül győzni tudtam, a belvárosban különösen sokan szavaztak rám, de végül 41,6%-os támogatottsággal alulmaradtam a városban. Rengetegen voksoltak rám más pártok szimpatizánsai közül is, ezt külön köszönöm nekik! Részletes elemzésbe nem mennék bele, talán majd később, de egy-két példát említek: a 30,35%-os körmendi, a 25,18%-os vasvári, a 32,18%-os jánosházi és a 37,52%-os őriszentpéteri eredmény is alátámasztják, hogy sokan bíznak bennem. A körzetben összességében 26,24%-nyi szavazó. Ők a továbbiakban is számíthatnak rám.

A csalásról is sokan érdeklődtek, erről is leírom röviden a véleményemet. Maga a választási rendszer is csalás, a Fidesz kampánya is csalás volt, a hazugság- és gyűlöletáradat minden korábbinál erősebb volt Magyarországon, sok településen történtek visszaélések, főleg falvakban. Sőt le kell írnom: a Fidesz maga a csalás. Úgy tűnik, ma hazánkban ennyit ér a tisztesség és a becsület, ez is mérhetetlenül szomorú...

Ma délután összeülünk Budapesten, rendezzük a sorainkat és megvitatjuk, mit tudunk tenni szeretett hazánkért, valamint azokért az emberekért, akik demokráciában, nem pedig orbáni diktatúrában szeretnének élni. Bízzanak bennünk, bízzanak bennem!

Tags: