banatibor.jobbik.hu

Videók

A Közösen Szentgotthárdért Egyesülettel (KÖSZ) bemutattuk képviselőjelöltjeinket, valamint fő programpontjainkat az önkormányzati választásra.

A Gotthárd TV összefoglalója

A Jobbik alelnökeként és a párt körmendi választókerületi elnökeként Vas megyei, köztük Szentgotthárdot érintő fejlesztéseket szorgalmaztam a Parlamentben a mai költségvetési vitában, melynek során ismertettem az általam benyújtott 42 módosító javaslatot.

A Jobbik alelnökeként és a párt körmendi választókerületi elnökeként Vas megyei, elsősorban a körmendi választókerületet érintő fejlesztéseket szorgalmaztam a Parlamentben a mai költségvetési vitában, melynek során ismertettem az általam benyújtott 42 módosító javaslatot.

Külső körülmények is jelentős mértékben hozzájárultak a csalódást jelentő EP-választási eredményünkhöz, de a jelenlegi helyzetben önkritikusnak kell lennünk.

Tegnap este az álhírek központjában, az M1-en nyilatkoztam.

Tapolcán Rig Lajos frakciótársammal, Pápán pedig Zsolt Süle önkormányzati képviselőnkkel gyűjtöttük a korrupcióellenes aláírásokat, mindkét helyen rendkívül sikeresen

A VeszprémTV-nek nyilatkoztam a városban tartott utcafórumom során. Elmondtam, hogy az európai uniós forrásokat Orbán oligarchái helyett a magyar családokhoz kell eljuttatni, valamint az oktatásra és az egészségügyre kell fordítani.

Bana Tibor sajtótájékoztatója