banatibor.jobbik.hu

Videók

A VeszprémTV-nek nyilatkoztam a városban tartott utcafórumom során. Elmondtam, hogy az európai uniós forrásokat Orbán oligarchái helyett a magyar családokhoz kell eljuttatni, valamint az oktatásra és az egészségügyre kell fordítani.

Bana Tibor sajtótájékoztatója

Miközben itthon tovább nő a korrupció, az uniós pénzek jelentős részét ellopják, addig a Fidesz továbbra sem hajlandó napirendre venni az Európai Ügyészséghez való csatlakozás témáját, valamint a korrupció visszaszorítását célzó európai polgári kezdeményezést sem támogatják.

"A Jobbik felkészült az EP választásokra: biztonságos Európát, szabad Magyarországot!" címmel tartott sajtótájékoztatót szombaton a párt. Az eseményen részt vett Bana Tibor, a Jobbik országos alelnöke.

Megszűnik-e a Jobbik az újabb ÁSZ-bírságok miatt? Tudnak-e olyan okot mondani maguk a jobbikosok, ami miatt taktikailag jól is jöhetne a feloszlás? Mondjuk megússzák a bírságot? Végre tiszta lappal indulhatnak? Vagy mindez nem számít, és csinálnak egy új pártot? És mit keresett a Jobbik évadnyitóján az LMP társelnöke vagy épp Márki-Zay Péter? Videó!