Szentgotthárdért az Országgyűlésben

A Jobbik alelnökeként és a párt körmendi választókerületi elnökeként Vas megyei, köztük Szentgotthárdot érintő fejlesztéseket szorgalmaztam a Parlamentben a mai költségvetési vitában, melynek során ismertettem az általam benyújtott 42 módosító javaslatot. Mind a Vas megyei kistelepüléseket, mind megyénk városait érintően fontos célokat jelenítettem meg az Országgyűlésben, melyek az egész megye problémáira rávilágítanak. Elmondtam: szomorú, hogy Orbán Viktor kétszeri ígéretével szemben mégsem négy sávon valósul meg a 8-as főút, vagyis a miniszterelnök kétszer is a körmendiek szemébe hazudott látogatásai során, pedig a városban nagy arányban támogatták pártját különböző választásokon. Városunk, Szentgotthárd érdekében a Közösen Szentgotthárdért Egyesület tagjaival való egyeztetést követően a Hársas-tó fejlesztéséért, a ligeti parkolók helyzetének rendezéséért, az állami utak felújításáért és bentlakásos idősek otthona létrehozásáért emeltem szót. Csak remélni tudom, hogy a tavalyi évvel ellentétben ezúttal nem csomagban és indokolás nélkül szavazzák le javaslataimat a fideszesek V. Németh Zsolttal az élen, hanem figyelembe veszik a gotthárdiak érdekeit. Bana Tibor szentgotthárdi országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke és körmendi választókerületi elnöke